Nikad zadovoljan! “Talisman” Konte opet kritikuje Inter, da li je ovo zamena za Lautara?

0
224

Još jednom nezadovoljan, uporedio Inter sa drugim klubovima, večeras ga čeka Lacio, prava je “talija” kada su oni u pitanju!

Antonio Konte ne miruje. Pred večerašnji derbi sa Laciom, ponovo je izrazio nezadovoljstvo, ovoga puta informacijama o odlasku Lautara Martineza.

Naime, Konte zamera “nekima” iz Intera da suviše pričaju o prelaznom roku.

“Drugi klubovi ćute”, ponovo kritikuje Konte koji je posle nekoliko istupa u javnosti, izazvao podozrenje dela kluba, ali je isterao svoje u januaru, doveli su mu četvoricu igrača.

Ipak, kada je u pitanju Lacio, Konte je pravi talisman.

Zanimljivo, nikada u karijeri kao trener nije izgubio od Rimljana. ima pet pobeda i dva remija. Jedina dva tima u Seriji A protiv kojih ima više uspeha su Udineze, devet mečeva bez poraza, i Parma od koje nije izgubio u svih osam mečeva.

Inter bi mogao da u Rimu napravi veliki korak ka tituli, mada daleko od toga da će bilo šta biti odlučeno. Oni su svoju čuvenu titulu izgubili na “Olimpiku” 2002. kada su u poslednjem kolu poraženi od Lacija, a Konte se tada radovao kao kapiten Juventusa poslednjeg dana sezone.

Ali, recimo i to da Inter u ovoj deceniji dobro prolazi na “Olimpiku”, dobili su pet utakmica od šest, i imaju tri pobede u nizu.

Foto:inter.it

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here