Ovaj tip muškarca najbolje će zadovoljiti ženu u krevetu

0
130

U istraživanju Univerziteta iz Kvinslenda učestvovalo je 100 žena koje su morale da odgovaraju na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu. Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika.

Naučnici su takođe želeli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme, a s kojim ne. Iz dobijenih odgovora može se videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim momcima je takođe važna osobina da znaju kako na najbolji način da dovedu ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su razgovor – pa i o seksu i preferencijama – te se više trude oko predigre.

A za brak? Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu – najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak. U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodični život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.

Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s većim nivoom fizičke privlačnosti. Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

(Krstarica)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here